Om Misha

Hvem er så Misha?

 «Misha» er et brukernavn jeg har hatt brukt på nettet en stund, og det falt meg naturlig å ha det her også. Og så rimer det bedre enn navnet mitt også hehe.

Jeg er  født i 1965 i Bergen, oppfostra på sild, dravle, geitost, blodpølse og mors kjøttkaker. Beste sykkelen jeg hadde var en Apasje, vi hadde ikke bil før langt opp på sytti-tallet, en corolla stasjonsvogn som min bror senere overtok og flammelakkerte.

fader.jpg

Interesse for å skru ting i filler fikk jeg tidlig, faderen jobbet i anleggsbransjen og var selvfølgelig praktisk anlagt, og fikset både bil og hjem selv. Er nå utdannet mekaniker, jobbet med fritidsbåter i mange år, reparerer nå utstyr brukt i vedlikehold innen oljebransjen.

.

.

.


Ellers er jeg vel rimelig A4, med kone og 2 barn, hus, 2 biler og en halv båt. Av husdyr er det bare en katt som har fått innpass, hund er utelukket av elementære årsaker. 😉

.

woof.jpg

Motorsykkel kom forholdsvis sent inn i livet mitt, da jeg byttet jobb ble jeg sittende i rushtrafikk og kikke på disse mc’ene som kom trillende forbi, og tenkte «hvorfor ikke?» Når vi mannfolk passerer førr blir vi en smule skrullete og skal hoppe i fallskjerm, fly etter damer eller gud vet hva. Så jeg begynte å kjøre mc.

 Og har aldri angret et sekund 🙂

En kommentar til Om Misha

  1. Kurt Erik Kjeldsen sier:

    Hei. Godt å vite at det finnes andre entuiaster i norge, har selv en strada 78 mod. Denne har stått i noen år pga. familie og dele mangel. Eller så er det gjort mye med sykkelen blant annet overhalt motoren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *