Rearset

Rearset ja. Det er ikke så mye å få kjøpt til denne modellen så jeg kjøpte et standard Rearset,  og så får jeg lage et feste til dette selv.

Akkurat hvor dette kommer blir litt å prøve seg frem og se hvordan det fungerer, og eventuelt gjøre noen justeringer senere. Lenkearmene som flytter girpedalen over på venstre side var rimelig slarkete så jeg bygget det om med nålelagre på tverrakslingen.

Ble litt mindre deler også.

Brukte festet for eksospotte og bakre fothviler til å feste det nye festet i, så får jeg se om det må forsterkes ytterligere senere.

Her står den gamle fothvileren fremdeles montert. Kickstarteren får man en forlenger til så denne ikke kommer bort i fothvileren når denne er flytter bakover. Nå blir det testing for å se om plasseringen er passe eller om den må flyttes ytterligere.

Oppdatert Juni 2022
Så, er jeg fornøyd med denne plasseringen etter en periode på «host» år? Nei. Jeg er1,72 høy, og knærne blir liggende litt for lavt til at jeg får en god forankring mot tanken.
Skal prøve å få montert de litt lenger forover igjen. = vinterarbeid.

Dette innlegget ble publisert i 500. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *