Dekk & forsikring…

Så da er sykkelen godkjent, men uten skilt. Først må forsikring ordnes. Og jeg har også bestilt nye dekk da de gamle har noen år på baken, for å si det sånn. Gudvangen nærmer seg så jeg har det litt travelt. Jeg stiller opp på vegvesenet for å hente ut skilt, men forsikringsselskapet har lagt inn sykkelen med feil kode, så det blir ingen skilt den dagen. Neste dag har de fikset det – sier de så jeg stiller opp igjen. Men neida det er fremdeles noe som ikke stemmer, som de ikke klarer å fikse før vegvesenet stenger…
Parallelt med dette sliter dekk-sjappa med dekkene jeg har med for å få lagt om. De vil ikke på plass på felgene, så de vil prøve dagen etter.

DekkløsDet løser seg dagen etter med dekkene, men nå er det blitt torsdag kveld, og enda ingen skilt. Men jeg satser på at ting løser seg, baiken blir pakket ferdig, skiltet får jeg til slutt fredag kl 13.00, så er det hjem og skru det på, før kursen blir satt for Gudvangen. Og jeg har ikke kjørt sykkelen en meter før dette så dette blir prøveturen!  😮

Men den oppfører seg som den skal og vi kommer oss til Gudvangen og hjem igjen. Med unntak av noen ulyder vi får komme tilbake til… 🙂

OnTheRoad

 

Dette innlegget ble publisert i 500. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *