Til godkjenning

Planen var å få den ferdig til gudvangen treffet midt i mai, så tidlig i mai stilte jeg hos vegvesenet. I løpet av  våren var bremsene gått over. Hovedbremsepumpen som sto på hadde jeg fått nytt pakningsett til, men under test viste det seg at den hadde for liten kapasitet, dvs stempelet har for liten diameter. Hvordan tyskeren som har hatt denne tidligere har turdt å kjøre med dette oppsettet forundrer meg en smule, men jeg ville ha litt mer effekt.
Så jeg gikk på loftet og kikket i delene fra tidligere, og fant heldigvis en bremsepumpe med størrre diameter. En ny telefon til England for å få nye pakninger, som lå i postkassen noen dager senere. Mye bedre bremser med en gang!  🙂

Den lille verktøykassen under setet viste seg umulig å få fatt i, så da er det bare å lage seg en form, og støpe den selv!

Støpeform

Støtdemperne bak fikk nye pakninger, forgasserne fikk en tur i ultralydbadet på jobben, vaiere ble skiftet ut, eksosrørene fikk en omgang med pussepapir og ny lakk. Blir ikke noe full restaurering nå, bare få den til å fungere rent teknisk.


Naken

2 og en halv time sitter vi hos vegvesenet. men de er da fornøyd med E-merket frontlys og originalt eksosanlegg, så den blir godkjent uten noe styr. 🙂

 

Hos Vegvesenet

 

Dette innlegget ble publisert i 500. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *