Vært innom NLM i England

Vi var 6 stykker som dro på en tur som trygt kan kalles et eventyr. Isle Of Man Classic TT Races. En uke på selve Isle of Man, pluss turen til og fra. Måtte jo kjøre til Danmark, og ta fergen fra Esbjerg til Harwich.  Og på hjemturen sa jeg farvel til de andre, og dro til London for å hente fruen som kom over med fly. Og så brukte vi en uke på å kjøre tilbake gjennom europa… 🙂

2014-08-22 14.24.33

Anyway… på veien mot Man hadde vi god tid, så da ble det en tur innom North Leichester Motorcycles, moriniforhandleren i England, for å se hva han hadde av deler jeg trengte. Var spesielt på jakt etter et bedre sete enn det som står på. Og siden lykken står den kjekke bi, hadde de et sete som var helt strøkent! Så det ble kjøpt sammen med endel andre nødvendige bremse-og gummiartikler…  Måtte jo surre det bak på sykkelen jeg kjørte, og så postet jeg det fra Man.

2014-08-22 14.23.58

Fikk jo ikke tatt noe særlig med bilder derfra, men heldigvis hadde en annen kameraet klart.  Og du verden for et delelager de hadde! Man kan trygt si at det meste kan skaffes derfra… bortsett fra gasshåndtak med startbryter… men jeg har da hele vinteren på å tråle Ebay… 🙂

Tilbake i garasjen har jeg såvidt begynt å gjøre litt med baiken – plukket forgasserene, gitt de en runde i ultralydvaskeren på jobben, og bestillt nytt pakningssett.

Bremsevæskebeholderen for bakbremsen har en pussig plassering –  under setet der som beholderen for verktøysettet skal ligge. Så den holder jeg på å flytte ut på siden, bak et sidedeksel. Lurer litt på hvorfor…så litt hjemmelaget ut…ble de bygget om i tyskland…? Får spørre dansken, Søren, når vi snakkes igjen…

20140817_182031

 

 

Dette innlegget ble publisert i 500. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *