Kanguroen har fått et nytt hjem

Da jeg var på Vålerbanen og kikket på Classic racing i 2013, satt vi i et depot-telt om kvelden og pratet om kanguroen, var det en som mente at denne passet bedre i garasjen sin på hjemstedet sitt, da han har milevis med grusveier i nabolaget. Jeg kunne jo ikke vinne den argumentasjonen, da jeg har next to nothing med grusveier i nærheten.

Etter å ha tygget på dette en stund, og siden dette også er et bensinhove,  ble vi enige om et eierskifte, på betingelse at jeg skulle kunne komme på helgebesøk for å ta noen turer selv på grusveier.  🙂

Så han og sønnen kom og hentet den her på senhøsten, klasket på prøveskilter, og kjørte avgårde.
Får stikke innom på vårparten og se hvordan det går 🙂

Dette innlegget ble publisert i Kanguro. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *