Eksoslekkasje…

Hadde start på Kanguroen uken før jeg skulle til RettVest treffet i gudvangen. Og på grunn av noen småfeil og dårlig tid ble den stående i garasjen mens jeg kjørte sport’en til gudvangen.
Blant annet hadde den en lekkasje i eksosen på fremste toppen som jeg ikke klarte å tette. Dermed demonterte jeg hele anlegget, som allikevel trengte en omgang med stålbørste og spraylakk.  Da jeg kikket på gjengene til eksosmutteren i toppen fremme, viser det seg at de er defekt på denne også.
Eksosmutteren har ikke blitt montert korrekt, og gjengene i toppen, som er i aluminium, er blitt ødelagte.

Så dermed ble det enda en runde på Ebay, og nå er en brukt topp på vei fra Italia. Forhåpentligvis er denne i god stand, siden dette var den bakerste toppen fra en Sport.

Dette innlegget ble publisert i Kanguro. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *