Bare krøll med nye forgassere

Jeg kjøpte jo nye forgassere og monterte på denne morinien som jeg har igjen, men å få motoren til å gå som den skal i alle turtallsområder skulle vise seg å være svært vanskelig. De opprinnelige forgasserene er Dellorto VHBZ25BS, mens de jeg fikk fatt i er Dellorto PHBL26BS. Skulle kunne bruke de uten problemer, mente leverandøren. Vel, etter et utall dyse- og nåle-bytter og justeringer og fremdeler ikke tilfredsstillende resultat, slo jeg til på et par brukte forgassere på den italienske ebay siden.
Venter på nye pakninger og nåler til de, så blir det byttet om når sesongen nærmer seg.

Kjøpte meg også Colortune, et greit verktøy for å kontrollere at forbrenningen er som den skal, og for å se hva som skjer med blandingsforholdet ved gasspådrag. Ikke at det hjalp meg så mye da… 🙂

Dette innlegget ble publisert i 350. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *