Sesongen som forsvant?

Hmm, kommet til Februar allerede. Det ble ikke mye morini-kjøring å skryte av i 2011. Kjørte knappe 12000km med Yamaha’en også. Skulle på tur i pinsen, og siden jeg ikke hadde hatt tid til å se på forgasseroppsettet på morinien, ble det yamaha-tur. Flommen og rasene nord for Otta satte en stopper for de opprinnelige planene om å dra til Norgestreffet i Steinkjer, så det ble å snu og gå over til plan B, Vålerbanen og classic racing-løpene som gikk der samme helgen. Der traff jeg ikke bare endel kjentfolk, men også en kar på denne morinien her:

Veldig pen sak, importert fra danmark og ble brukt titt og ofte 🙂
Legg spesielt merke til eikefelger og skivebrems. Bare levert i en kort overgangsfase mellom eikefelger/trommelbrems og støpte felger/skivebrems…

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Tur og Treff. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *