Til kontroll

Vårsola skinner, morinien er ferdig sammenskrudd, og det er tid for å dra en tur til biltilsynet. Jeg beregner god tid, hvis det skulle dukke opp noe uforutsett, men baiken går som den skal så det blir tid til en lang lunsj da jeg kommer frem.
Jeg stussa litt på om speedometeret ikke stemte helt, for jeg ble forbikjørt av flere biler på veien oppover, men da jeg etter en stund passerte en kar med refleksjakke og «Politi» på ryggen som sto på en holdeplass og pratet med en av disse bilene, regnet jeg med at speedometeret mitt viste korrekt… 😉

Selve kontrollen er jeg ikke helt sikker på utfallet av, da vedkommende som hadde mc som sitt spesialfelt var borte noen dager. Men den er da behørlig fotografert, målt, veiet og kikket på av to karer. Italiensk vognkort og instruksjonsbok var visst ikke til så mye hjelp nei…
Jeg får bare vente noen dager på utfallet mens de kikker gjennom papirbunken jeg leverte 🙂

Dette innlegget ble publisert i 350, Tur og Treff. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *