Siste langturen

Var en tur på et sidevognstreff i vinje i Telemark som var fra 18 – 20 sept. For en gangs skyld meldte det brukandes vær så jeg satte avgårde lørdag morgen med telt og sovepose. Sol, tørre veier og lite trafikk gjorde turen over haukeli til en flott tur, og morinien går uten å mukke.
Vel fremme finner jeg en idyllisk campingplass med en rolig gjeng bikere rundt omkring, så jeg vekker en smule oppsikt når jeg kommer med doningen min. Jeg kjenner jo ingen her, med praten er igang med en gang 🙂
Så det er bare å få opp teltet, åpne seg en boks med leskedrikk og gå rundt og kikke og prate med folk.

sidevogn

Neste morgen våkner jeg av regn på teltduken. Ikke fullt så morsomt, siden det ikke var meldt regn, og regndressen ligger hjemme. Men regnet letter heldigvis når jeg starter hjemturen. Og som straff åpner himmelen seg når jeg er 2 timer hjemmerfra…

Og hovedlyspæren røk – igjen. Så hjemturen ble kjørt med fjernlys. Dette er andre gangen på kort tid, så det er noe her som ikke stemmer. En elektriker foreslo at jeg skulle lage en bedre jording til lyspæren, på bakgrunn av et lignende tilfelle han hadde vært borti. Nå blir allikevel sykkelen pluket litt ned og satt inn i kjelleren for vinteren, så bedre jording blir laget i løpet av vinteren.

Dette innlegget ble publisert i Tur og Treff. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *