Moto Morini 500 Sport

Vel, da har jeg shoppet på Mobile igjen, en 500 sport denne gangen. Har jo hatt et øye etter en slik en stund, så da denne dukket opp til fornuftig pris trykket jeg på «kjøp» knappen. Lå en stund ute til en overpris, men ble så satt ned 1000 euro, så da måtte jeg bare handle…
Kjøpte hos en forhandler, synes det er greit slik. Og så mailet jeg som vanlig til LRN Transport på Gjøvik, som plukket den opp for meg.

Når den kommer i hus trenger den nok en grundig sjekk, siden den så rimelig original ut. Men siden en 500 er teknisk ganske lik 350’n, bør det dette være som å treffe gamle kjente. 🙂

Men det betyr også at jeg velger å sette 350’n til salgs. Litt vemodig, men jeg har ikke plass til alt. Og ikke kan jeg kjøre mer enn en om gangen heller.  Har handlet en gammel Kawasaki banesykkel også. Ble litt miljøskadet av å være på Vålerbanen noen ganger og kikke på classic racing. Så nå er garasjen full…

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *