Morinien klar for sommeren!

Har nå fått satt på forgasserene jeg kjøpte på Ebay, etter en grundig rengjøring og nye pakninger.  Den starter nå lett på kick’starten og går som den skal, ett problem mindre! 🙂
Så må jeg bare finne ut hva jeg skal gjøre med de nye forgasserne jeg har plukket av…

Kjøpte også nytt bakdekk til den og satte det på sykkelen. Og kikket tilfeldigvis på produksjonsdatoen som står på dekket. «2304» stod det. Jeg måtte kikke en gang til. Stod det virkelig «2304» på dekket? Dvs produsert i uke 23 i 2004? Har de virkelig solgt meg et 8 år gammelt dekk?!

Dekk er ferskvare. Michelin selv anbefaler at man ikke bør ha mer enn 10 år gamle dekk til motorsykkel.
Så dagen etter trampet jeg inn i dekksjappa og lurte på om ikke de sjekket datoen på dekka de solgte. De skyldte på en annen avdeling, og lovet å skaffe et nytt fra enda en annen avdeling…
Velvel, jeg møtte opp et par dager senere da de skulle ha fått det nye dekket. Og de måtte beklage, dekket de skulle fått, var gammelt det også! Så de  skulle bestille et direkte fra Michelin hvis jeg ønsket? Og det ville jeg jo så noen dager senere var et ferskt dekk montert på sykkelen med produksjonsdato «0412» 🙂

Har ennå ikke hatt anledning til å ta noen lengre prøvetur, så den må jeg ta på vei til «Rett Vest» treffet i Gudvangen til helgen. Regner med at Morinien bringer meg trygt frem atter en gang 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Garasjen. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *