Ebay skuffelse

Jeg fikk da tilslutt en topp fra ebay-selgeren. Som jeg fryktet var denne i dårligere stand enn den jeg allerede hadde. Og selgeren nektet å ta i retur, han mente toppen var i bra stand i forhold til prisen. Very funny! 🙁

Men hell i uhell; Jeg fikk jo levert toppen på jobben, og en arbeidskollega som kikket på den, mente han skulle klare å lage nye gjenger til den, når han reiste hjem fra turnusen sin. Han kunne stikke innom gamle-jobben sin og låne data-dreiebenkene der.
Så han fikk med seg toppen og eksosmutteren jeg allerede hadde. Det er faktisk forskjell i gods-tykkelsen på toppene, rundt eksos-gjengene. Toppen jeg fikk fra England var mye tynnere i godset, og ikke nok materiale til å repareres.
Så nå blir det spennende å se hva han får til 🙂

Dette innlegget ble publisert i 350. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *